Logo

Odaberite jezik

Veratron GO

Pretvorite svoj mobitel/tablet u digitalni ploter za prikaz informacija s plovila!

Svi Veratron instrumenti pa i Veratron GO ima NMEA 2000 certifikat koji garantira da se sva spajanja mogu obaviti sigurno bez da će uređaj imati bilo kakakv utjecaj na druge uređaje na mreži plovila. Postojanje NMEA 2000 certifikata se može provjeriti na web stranicama: https://www.nmea.rog/

Image in Article

DIGITALIZIRAJTE SVOJE PLOVILO

Veratron GO je novi tip senzora koji uz GNSS (GPS) pozicioniranje plovila, omogućuje Bluetooth Low Energy vezu s vašim mobitelom/ tabletom. Obzirom da je Veratron GO povezan u brodsku mrežu preko NMEA 2000 konektora, isti omogućava dostavu svih informacija koje se nalaze u mreži plovila. 

POSTOJE 3 VRSTE VERATRON GO UREĐAJA:

→ fizički su svi potpuno isti

  • Veratron GO (B00034901) je GNSS prijamnik koji prima GPS, Galileo i GLONASS satelitske signale i utvrđuje točnu poziciju, brzinu i kurs plovila. Pomoću Bluetooth Low Energy  konekcije povezuje  se s mobitelom/ tabletom na kojima se interpretiraju podaci vezani uz satelitski prijam. Napaja se spajanjem na NMEA 2000 mrežu.
  • Veratron GO Data (B00041601) se također spaja na NMEA 2000 mrežu ali iz nje može interpretirati sve druge digitalne podatke iz mreže (podaci motora, kormila, karakteristike vjetra, stanje tekućina, stanje akumulatora, temperature itd.) i pomoću Bluetooth Low Energy konekcije proslijeđuje ih do vašeg mobitela/ tableta. Nema GNSS prijamnik. 
  • Veratron GO Plus+ (B00041701) objedinjuje funkcije prethodna dva tipa Veratron GO uređaja.

Kako ga ugraditi?

Veratron GO dolazi u paketu s obostranom naljepnicom pomoću koje se pričvrščuje za bilo koju podlogu. Ako je vaša površina jako hrapava, moguće je pomoću tri vijka postaviti postolje (B00062402)  na koje se Veratron GO opet lijepi. Za što bolji prijam satelita poželjno je postaviti ga prema otvorenom nebu.

Veratron GO se priključuje na postojeću NMEA 2000 mrežu pomoću standardnog M12 kabela (5-pinski) i preko njega se vrši napajanje. Dimenzije su vrlo male - promjer je 60,7 mm i visina 18,9 mm. Za postavljanje je potrebno izbušiti provrt promjera 16 mm. 

Kako ga spojiti?

Nakon ugradnje Veratron Go uređaja i instaliranja aplikacije NavDash (besplatna aplikacija) s Google Playa ili App Storea, na svom mobitelu pokrenite program za traženje uređaja u vašoj blizini. Kada mobitel pronađe uređaj Veratron GO povezani ste i počnite koristiti  aplikaciju NavDash. Ne može jednostavnije! Istodobno se može povezati do 7 mobitela na jedan Veratron GO uređaj.

Image in Article

Image in Article

Veratron GO

Veratron GO - Prospekt.pdf

Preuzmi (3,93 MB)

Tražim ponudu

Odaberite proizvod ili uslugu za koju ste zainteresirani

eNovine

Upišite svoju adresu e-pošte i primajte informacije o ponudama tvrtke Tahograf.

Kontakti

Sustavi kvalitete

U skladu s misijom društveno odgovornog poslovanja Tahograf zadovoljava sve ekološko-ekonomske aspekte održivog poslovanja te doprinosi povećanju razine sigurnosti na cestama i očuvanju okoliša. Ponosni smo nositelji certifikata kvalitete ISO 9001, ISO 14001 i ISO 45001, te znaka Hrvatska kvaliteta

Saznajte više

Društvene mreže

Pronađite nas na sljedećim društvenim mrežama:

Icon Up

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »